دانلود مقاله تحقيق دانلود مقاله تحقيق .

دانلود مقاله تحقيق

پايان نامه در مورد گندم نان

لينك دانلود اين پايان نامه ها (پايان نامه در مورد گندم نان)

 

مقاله رايگان:ارزيابي لاينهاي خالص نوتركيب گندم نان از نظر برخي صفات زراعي و

ارزيابي لاينهاي خالص نوتركيب گندم نان از نظر برخي صفات زراعي و مورفولوژيكي مهدي تقي زادگان1، مجيد نوروزي2*، سعيد اهري زاد3 دانشآموخته كارشناسي ارشد اصلاح نباتات گروه به نژادي و بيوتكنولوژي گياهي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه تبريز، تبريز دانشيار گروه بهنژادي و بيوتكنولوژي گياهي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه تبريز، تبريز […]

مقاله رايگان:بررسي تركيب پذيري و نحوۀ توارث برخي صفات مورفولوژيكي در گندم نان در شرايط تنش خشكي با بهره گرفتن از تجزيۀ دي آلل

بررسي تركيب پذيري و نحوۀ توارث برخي صفات مورفولوژيكي در گندم نان در شرايط تنش خشكي با بهره گرفتن از تجزيۀ دي آلل حسن عبدي1*، عادل اسدزاده2 و محمدرضا بي همتا3 مربي پژوهشي، بخش اصلاح و تهيۀ نهال و بذر، مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران […]

دانلود پايان نامه ارشد:تأثير دوره و مقدار آماده سازي بذر به كمك پيريدوكسين بر روي شاخص‌هاي جوانه زني بذر گندم نان

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : كشاورزي گرايش :زراعت عنوان : تأثير دوره و مقدار آماده سازي بذر به كمك پيريدوكسين بر روي شاخص‌هاي جوانه زني بذر گندم نان

پايان نامه ارشد:تأثير دوره و مقدار آماده سازي بذر به كمك پيريدوكسين بر روي شاخصهاي جوانه زني بذر گندم نان

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته :كشاورزي گرايش :زراعت عنوان : تأثير دوره و مقدار آماده سازي بذر به كمك پيريدوكسين بر روي شاخصهاي جوانه زني بذر گندم نان

پايان نامه ارشد: بررسي تأثير تاريخ هاي مختلف كاشت برخصوصيات فيزيولوژيكي رشد و نمو ارقام و لاين هاي گندم نان در منطقه بروجرد

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش : زراعت عنوان : بررسي تأثير تاريخ هاي مختلف كاشت برخصوصيات فيزيولوژيكي رشد و نمو ارقام و لاين هاي گندم نان در منطقه بروجرد

دانلود پايان نامه ارشد:تعيين ارقام مقاوم به زنگ قهوه اي Puccinia recondita f.sp. tritici و تجزيه عليت در گندم نان در خرم آباد

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش:زراعت و اصلاح نباتات عنوان:تعيين ارقام مقاوم به زنگ قهوه اي Puccinia recondita f.sp. tritici و تجزيه عليت در گندم نان در خرم آباد

دانلود پايان نامه ارشد:مطالعه فونستيك سن‌ها Insecta Heteroptera در مزارع گندم و شناسايي دشمنان طبيعي سن گندم Eurygaster integriceps Puton در شهرستان گرمسار

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش:حشره شناسي كشاورزي عنوان:مطالعه فونستيك سن‌ها Insecta Heteroptera در مزارع گندم و شناسايي دشمنان طبيعي سن گندم Eurygaster integriceps Puton در شهرستان گرمسار

پايان نامه محاسبه و ارزيابي اثر پارامترهاي مختلف بر نحوه توزيع دما در نان طي فرايند پخت به كمك ديناميك سيالات محاسباتي

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دامغان پايان نامه كارشناسي ارشد رشته مهندسي شيمي-صنايع غذايي عنوان: محاسبه و ارزيابي اثر پارامترهاي مختلف بر نحوه توزيع دما در نان طي فرايند پخت به كمك ديناميك سيالات محاسباتي (CFD) سال تحصيلي1392-1391 (در فايل دانلودي نام نويسنده و استاد […]

پايان نامه آناليز كاريوتيپ و تنوع سيتوژنتيكي گندم­هاي اينكورن ايران

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي دانشگاه ايلام دانشكده كشاورزي پايان نامه دوره كارشناسي ارشد در رشته كشاورزي (اصلاح نباتات) آناليز كاريوتيپ و تنوع سيتوژنتيكي گندم­هاي اينكورن ايران دي 1391 (در فايل دانلودي نام نويسنده و استاد راهنما موجود است) تكه هايي از متن پايان نامه به عنوان نمونه : (ممكن […]

پايان نامه پيش‌بيني تأثير نااطميناني نرخ ارز بر رشد اقتصادي ايران

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته اقتصاد دانشگاه شهيد باهنر كرمان دانشكده مديريت و اقتصاد پايان‌نامه تحصيلي براي دريافت درجه كارشناسي ارشد رشته اقتصاد گرايش علوم اقتصادي پيش‌بيني تأثير نااطميناني نرخ ارز بر رشد اقتصادي ايران با بهره گرفتن از شبكه‌ها‌ي عصبي استاد مشاور: دكتر حسين اكبري‏فرد بهمن ماه 1389 (در فايل دانلودي […]

رساله دكتري علوم و صنايع غذايي-مطالعه تخمير، نيم پخت كردن و نگهداري نان سنگك

دانلود متن كامل پايان نامه

پايان نامه ارشد: مطالعه تخمير و نيم پخت كردن و نگهداري نان سنگك به صورت منجمد و غير منجمد

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : علوم و صنايع غذايي عنوان : مطالعه تخمير و نيم پخت كردن و نگهداري نان سنگك به صورت منجمد و غير منجمد

پايان نامه ارشد: شناسايي عوامل مؤثر برپذيرش نهاده­ هاي زيستي توسط گندم كاران شهرستان دورود

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : مهندسي كشاورزي عنوان : شناسايي عوامل مؤثر برپذيرش نهاده­ هاي زيستي توسط گندم كاران شهرستان دورود

پايان نامه ارشد: مقايسۀ روش هاي كاشت روي پشته و مرسوم در عملكرد گندم فلات و بازدۀ آبي در منطقۀ مشهد

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: مهندسي كشاورزي گرايش: مكانيزاسيون كشاورزي عنوان : مقايسۀ روش هاي كاشت روي پشته و مرسوم در عملكرد گندم فلات و بازدۀ آبي در منطقۀ مشهد دانشگاه آزاد اسلامي واحد شوشتر پايان نامه كارشناسي ارشد رشته مهندسي كشاورزي گرايش مكانيزاسيون كشاورزي عنوان: مقايسۀ روش هاي كاشت روي پشته […]

پايان نامه سنتز نانو ذرات سلولز كونژوگه با طلا و بررسي قابليت جذب سم ديازينون توسط آن

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: مهندسي كشاورزي گرايش: علوم و صنايع غذايي عنوان : سنتز نانو ذرات سلولز كونژوگه با طلا و بررسي قابليت جذب سم ديازينون توسط آن دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد پايان نامه كارشناسي ارشد در رشته مهندسي كشاورزي گرايش : علوم و صنايع غذايي عنوان: سنتز نانو ذرات […]

پايان نامه تجزيه پروتئوم ريشه گندم تحت تنش كلريد سديم

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: بيوتكنولوژي كشاورزي عنوان : تجزيه پروتئوم ريشه گندم تحت تنش كلريد سديم پرديس بين المللي ارس دانشگاه تبريز پايان نامه كارشناسي ارشد در رشته بيوتكنولوژي كشاورزي عنوان: تجزيه پروتئوم ريشه گندم تحت تنش كلريد سديم استاد راهنما: دكتر محمود تورچي

پايان نامه: تاثير تركيبي صمغ كتيرا، امولسيفايرهاي سديم استئاروئيل لاكتيلات(SSL)و گليسرول منو استئارات(GMS)بر ويژگي هاي رئولوژيكي خمير و كيفيت نان بربري

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: مهندسي علوم و صنايع غذايي گرايش: تكنولوژي مواد غذايي عنوان : تاثير تركيبي صمغ كتيرا، امولسيفايرهاي سديم استئاروئيل لاكتيلات(SSL)و گليسرول منو استئارات(GMS)بر ويژگي هاي رئولوژيكي خمير و كيفيت نان بربري دانشگاه آزاد اسلامي واحد دامغان پايان نامه كارشناسي ارشد رشته ي مهندسي علوم و صنايع غذايي گرايش […]

پايان نامه ارشد: بررسي و مقايسه سويه هاي تجاري مخمر نانوايي براي افزايش كيفيت و ماندگاري نان صنعتي

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: مهندسي علوم و صنايع غذايي گرايش: ميكروبيولوژي مواد غذايي عنوان : بررسي و مقايسه سويه هاي تجاري مخمر نانوايي براي افزايش كيفيت و ماندگاري نان صنعتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دامغان پايان نامه كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنايع غذايي گرايش ميكروبيولوژي مواد غذايي عنوان: بررسي […]

پايان نامه: بررسي خصوصيات فيزيكي ، شيميايي و حسي حلواي آرد گندم و مطالعه اثر كيفيت گلوتن آرد در بافت آن

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته: مهندسي كشاورزي،علوم وصنايع غذايي گرايش: تكنولوژي مواد غذايي عنوان : بررسي خصوصيات فيزيكي ، شيميايي و حسي حلواي آرد گندم و مطالعه اثر كيفيت گلوتن آرد در بافت آن دانشگاه آزاد اسلامي واحد دامغان پايان نامه كارشناسي ارشد رشته مهندسي كشاورزي،علوم وصنايع غذايي گرايش تكنولوژي مواد غذايي […]

پايان نامه ارشد: بررسي ساختار تنوع ژنتيكي جمعيت هاي گندم نياي وحشي Aegilops crassa در ايران

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : مهندسي كشاورزي گرايش : اصلاح نباتات عنوان : بررسي ساختار تنوع ژنتيكي جمعيت هاي گندم نياي وحشي Aegilops crassa در ايران با بهره گرفتن از نشانگرهاي بين ريزماهواره ژنومي و صفات ريختي

پايان نامه ارشد: افزايش راندمان جداسازي پروتئين آرد گندم از نشاسته با روش فيزيكي و با كمك آنزيم ها

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : مهندسي كشاورزي گرايش : علوم و صنايع غذايي عنوان : افزايش راندمان جداسازي پروتئين آرد گندم از نشاسته با روش فيزيكي و با كمك آنزيم ها

پايان نامه ارشد: ارزيابي تحمل تنش اسمزي در لاين هاي اميد بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهاي مولكولي

متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته : مهندسي كشاورزي گرايش : اصلاح نباتات عنوان : ارزيابي تحمل تنش اسمزي در لاين­ هاي اميد بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگر­هاي مولكولي

دانلود پايان نامه ارشد : بررسي ساختار تنوع ژنتيكي جمعيت هاي گندم نياي وحشي Aegilops crassa

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش : اصلاح نباتات عنوان : بررسي ساختار تنوع ژنتيكي جمعيت هاي گندم نياي وحشي Aegilops crassa

دانلود پايان نامه ارشد : ارزيابي تحمل تنش اسمزي در لاين­هاي اميد بخش گندم دوروم

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش : اصلاح نباتات عنوان : ارزيابي تحمل تنش اسمزي در لاين­هاي اميد بخش گندم دوروم

پايان نامه ارشد: بررسي اثر سويه هاي منتخب باكتري خانواده سودوموناس بر عملكرد و اجزاي عملكرد ارقام گندم زمستانه در منطقه بجنورد

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي گرايش : زراعت عنوان : بررسي اثر سويه هاي منتخب باكتري خانواده سودوموناس بر عملكرد و اجزاي عملكرد ارقام گندم زمستانه در منطقه بجنورد

دانلود پايان نامه: بررسي اثر متقابل تراكم­ گياهي با مواد تغذيه­اي در رقابت گندم Triticum aestivum L. با علف­هاي هرز

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي كشاورزي گرايش : زراعت عنوان : بررسي اثر متقابل تراكم­ گياهي با مواد تغذيه­اي در رقابت گندم Triticum aestivum L. با علف­هاي هرز

دانلود پايان نامه ارشد : افزايش راندمان جداسازي پروتئين آرد گندم از نشاسته

دانلود متن كامل پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي كشاورزي گرايش : علوم و صنايع غذايي عنوان : افزايش راندمان جداسازي پروتئين آرد گندم از نشاسته

دانلود پايان نامه ارشد:مقايسه تاثير بسته بندي فيلم­هاي نانونقره و پلي اتيلن معمولي بر رشد انواع قارچ نان

مقدمه: در اين پژوهش با توجه به خاصيت ضد ميكروبي و مقاومت بسته هاي محتوي نانوذرات نقره بر پايه دي اكسيد تيتانيوم در مقابل نفوذ گازها از جمله اكسيژن، تاثير اين بسته ها بر فلور قارچي نان هاي مصرفي با بسته هاي پلي اتيلن رايج مورد مقايسه قرار گرفت. اين مطالعه تجربي در رابطه با افزايش زمان ماندگاري نان هاي مصرفي به اجرا در آمده است.
مواد و روش ها: ابتدا بصورت تصادفي از 6 نوع نان توليدي 12 نانوايي منطقه 2 شهر تهران، تعداد 144 نمونه قرص نان تهيه شد. نمونه هاي نان اخذ شده در پوشش هاي نانويي 3% ، 5% ، 10% و پلي اتيلن معمولي(شاهد) قرار داده شد و در روزهاي 1، 3، 7، 14 و 28 در سه تكرار بر اساس استاندارد ملي ايران تحت كنترل و آزمايشات ميكروبي قرار گرفت.
يافته ها: نتايج نشان داد كه اثر نوع فيلم و مدت نگهداري به عنوان عوامل اصلي بر فلور قارچي نان معني دار بوده است. كمترين ميزان رشد انواع قارچ با 14 درصد مربوط به فيلم نانويي 10درصد و بيشترين ميزان رشد انواع قارچ با 42 درصد مربوط به پوشش پلي-اتيلن مي باشد(001/0P<). با افزايش مدت روزهاي نگهداري تعداد انواع قارچ افزايش يافته است ولي اين افزايش در اكثر موارد در نوع نان و نوع قارچ يكسان نبود و تفاوت معني داري با يكديگر داشت(001/0 P=). نتيجه گيري: با توجه به نتايج بدست آمده چنين مي توان گفت كه استفاده از پوشش هاي حاوي نانوذرات نقره بر پايه دي اكسيدتيتانيوم براي بسته بندي نان با توجه به افزايش روز افزون جمعيت و در راستاي ارتقاي امنيت غذايي نسبت به پوشش هاي پلي اتيلن ارجعيت دارد و استفاده از اين نوع پوشش ها در صنايع پخت توصيه مي گردد. كليد واژگان: زمان ماندگاري، فيلم هاي نانويي، قارچ، نانوذرات نقره، نان

دانلود پايان نامه ارشد:شناسايي عوامل مؤثر برپذيرش نهاده ­هاي زيستي توسط گندمكاران شهرستان دورود (مورد مطالعه: دهستان حشمت آباد)

دانلود متن كامل پايان نامه با فرمت ورد لينك مربوط به همه پايان نامه هاي مقطع كارشناسي ارشد رشته كشاورزي

 مطالب ديگر:

دانلود رايگان پايان نامه حقوق با موضوع بيع بين المللي
توازن اقتصادي
دانلود پايان نامه رشته حقوق درباره تسهيلات بانكي

برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۲:۱۰ توسط:دانلود مقاله تحقيق موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :